Adviesgesprekken

Adviesgesprekken

Adviesgesprek over inrichting Paardenwei+
Wanneer je plannen hebt om de woonomgeving van je paard(en) te gaan veranderen kan het soms lastig zijn om los te komen uit een denkpatroon.
Dan help ik je graag door middel van een mondeling advies bij jou op locatie om met een vernieuwde blik te kijken en zo een Paardenwei+ te creëren. Samen opzoek naar oplossingen en het bedenken van nieuwe ideeën zodat je paard in een prachtige omgeving komt te wonen.

€ 45,00 incl. btw per uur exclusief reiskosten.


Adviesgesprek: Planten, wat groeit daar?!
Planten herkennen kan soms erg lastig zijn. Daarom kom ik je graag helpen met het bekijken en bespreken van de bestaande beplanting in en rond je wei. Maar ook wanneer je meer variatie in de beplanting aan wil brengen kan ik je daar advies in gegeven. Hierbij maak ik een uitgewerkte plantenlijst die je later per e-mail ontvangt.

€ 50,00 incl. btw per uur exclusief reiskosten.


Een combinatie van bovenstaande diensten is altijd mogelijk. Wanneer er meerdere personen bij aanwezig willen zijn kan dit alles vooraf in overleg.

De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,35 per km vanaf postcode 47559 Kranenburg (Duitsland).
Vanaf één uur totale reistijd (retour) wordt naast de reiskostenvergoeding € 30,00 per volgend uur in rekening gebracht.