Diensten

Diensten

Waar ik je mee kan helpen:

Adviesgesprek over inrichting Paardenwei+
Wanneer je plannen hebt om de woonomgeving van je paard(en) te gaan veranderen kan het soms lastig zijn om los te komen uit een denkpatroon.
Dan help ik je graag door middel van een mondeling advies bij jou op locatie om met een vernieuwde blik te kijken en zo een Paardenwei+ te creëren. Samen opzoek naar oplossingen en het bedenken van nieuwe ideeën zodat je paard in een prachtige omgeving komt te wonen.

€ 45,00 incl. btw per uur exclusief reiskosten.

Adviesgesprek: Planten, wat groeit daar?!
Planten herkennen kan soms erg lastig zijn. Daarom kom ik je graag helpen met het bekijken en bespreken van de bestaande beplanting in en rond je wei. Maar ook wanneer je meer variatie in de beplanting aan wil brengen kan ik je daar advies in gegeven. Hierbij maak ik een uitgewerkte plantenlijst die je later per e-mail ontvangt.

€ 50,00 incl. btw per uur exclusief reiskosten.

Online advies-chat: Inrichting en beplanting
Loop je tegen kleine dingen aan die betrekking hebben op de inrichting van je paardenwei of weet je bijvoorbeeld niet precies welke planten je moet bestellen dan kan ik je met dit soort kleine vragen helpen via messenger van Facebook.
Stuur eventuele foto’s e.d. van te voren naar mij toe samen met je vragen. Aan de hand daarvan bepalen we hoeveel tijd we denken nodig te hebben om het te beantwoorden.
Vervolgens maken we een afspraak voor een geschikt moment.

€ 22,50 incl. btw per 30 minuten.


Schetsontwerp Paardenwei+
Wanneer je het helemaal anders wil doen en een Paardenwei+ wil creëren bied ik de mogelijkheid om een schetsontwerp voor je te maken.
Dit houdt in een adviesgesprek bij jou op locatie, waarbij we samen een grove schets op papier maken. Deze grove schets werk ik uit tot een schetsontwerp dat je later per e-mail ontvangt. Dit schetsontwerp is op schaal vanaf bijvoorbeeld een luchtfoto, hiermee kan je dan verder zelf aan de slag gaan met het aanleggen.
Mocht je daar hulp bij nodig hebben dan kunnen we dat overleggen.

€ 450,00 incl. btw exclusief reiskosten

Beplantingsplan voor Paardenwei+
Om het schetsontwerp compleet te maken kan ik een beplantingsplan maken. Hierop zijn alle bestaande en nieuwe planten terug te vinden. Naast een plattegrond omvat het ook een lijst met plantennamen, maten, hoeveelheden per m1 en m2 en een totale hoeveelheid bij benadering. Dit alles ontvang je per e-mail. Het beplantingsplan is een aanvulling op het schetsontwerp Paardenwei+.

€ 225,00 incl. btw


Een combinatie van bovenstaande diensten is altijd mogelijk. Wanneer er meerdere personen bij aanwezig willen zijn kan dit alles vooraf in overleg.

De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,35 per km vanaf postcode 47559 Kranenburg (Duitsland).
Vanaf één uur totale reistijd (retour) wordt naast de reiskostenvergoeding € 30,00 per volgend uur in rekening gebracht.


Wandelen in het landschap met paarden
Voor de gezondheid van paarden is vrij bewegen erg belangrijk, daarbij is vrije keuze in het eten van planten ook van groot belang. Om te ervaren hoe het is om in een (mini) kudde met paarden door het landschap te trekken bied ik de mogelijkheid aan om met ons op stap te gaan. Naast het beleven van het kuddegevoel bekijken we ook wat de paarden eten en wat er nog meer groeit en bloeit. Wij nemen één persoon per keer mee.

€ 45,00 incl. btw voor een wandeling van 2 tot 2,5 uur in het prachtige Reichswald Duitsland

Op zaterdag 24 juni 2023 ben ik te vinden op de eerste editie van Equi-Amica in ‘s-Heer Arendskerke, Zeeland. Daar kom ik meer vertellen over onder andere Paardenwei+. Leuk om je daar te zien!
Equi-Amica

Lezing Paarden zoals ze zijn!
Wanneer je mijn website hebt bekeken en je graag meer zou willen weten over mijn visie, dan vind ik het altijd leuk om er over te komen vertellen.
Voor meer informatie hierover kan je mij een e-mail sturen. info@marshawijlhuizen.nl